Presenter

I måndags fyllde jag 15. Då fick jag ett silverhalsband i form av ett plektrum med mall av Tony Iommis, Black Sabbath's gitarrist. Texten AWESOME är instansad på halsbandet. Jag har dock bytt snöre, så nu är det en läderrem. Jag tycker att det passade bättre. Den är ifrån den här sidan.
Jag fick också en systemkamera, Canon EOS 1000D. Jag har inte hunnit fota nästan någonting ännu, men hittils verkar den bra. 
Jag fick också 100:- av farmors syrra och hennes gubbe, vilket var helt oväntat. Jag har inte träffat dem på flera år. 500:- av farmor och farfar fick jag också.
AWESOME!

Deadweight - Parkway Drive.This is survival.
This is my exile.
I find no solace.
I find no solace beneath a Godless sky.
Will I find shelter in the places the Sun could never find?
Now behold the consequence, the aftermath of ignorance, shackled to my worthless neck.
Give me one reason to resist.
So I slip below.
I can't resist the undertow.
I find no solace beneath a Godless sky.
Will I find shelter in the places the Sun could never find?
Because everything's turning black and I see no hope of turning back.
Cold terror grips my lungs, to let it in would be to accept defeat.
But what's left to fight for?
When I look inside, nothingness confronts me.
Vexed by the hands of time.
This is survival.
I against I.
What's left inside?
So I slip below.
I can't resist the undertow.
I can't resist.
No, I can feel the deadweight.
I can feel the deadweight of my soul dragging me from this world '

Rubrik

I helgen kommer det inte bli någon uppdatering i bloggen för att jag är i stugan. Jag stannade hemma förra helgen, men nu måste jag följa med pga "mitt dåliga uppförande mot mina bröder när de kom hem".
Det tycker jag är fruktansvärt larvigt, särskilt med tanke på att morsan vill att jag ska bli mer social och umgås med folk (inte för att jag gjorde det förra helgen, men ändå, chansen är ju större än när jag är i stugan).
Jag måste säga att det inte precis är lättare att vara social när man tvingas åka till en jävla stuga där de enda grannarna är pensionärer.


Orättvisa.

Jag tycker att tsunamin och jordbävningarna i Japan är helt otroligt överskattade. Jag måste hålla med om att det är förjävligt med att folk dör, får sina liv förstörda, inte har rent vatten att dricka, ingen mat, el eller värme och bla bla bla.

Jag tror att svenska folket bara bryr sig om att skänka pengar till Japan för att Sverige tjänar så mycket pengar på att importera bilar och andra saker från Japan och då tycker de att det är superviktigt att skänka pengar till dem, skicka filtar osv, för att annars förlorar de pengar.

Är det någon som bryr sig om de som ständigt lever i hunger, utan rent vatten, utan el och som fryser? Nej, de miljoner fattiga människorna får man aldrig höra om på tv. Man samlar minsann inte in pengar i tvgalor åt dem. Nej, de har tur om någon pensionär lägger i sina växelpengar i en bössa.

Aaaah, jag är så jävla trött på alla orättvisor, och inte kan jag göra någonting heller. Jag är bara en i mängden.


Vi spelar vad vi vill!

Bandit Rock har ganska bra musik tycker jag, jag har alla 4 skivor, hehe.
Idag hittade jag att de har en webradio, det är ganska chill att lyssna på när man inte orkar lyssna på Spotify. Man får ju samtidigt lite musiktips.
Klicka på bilden för att komma till Bandit Rock's hemsida!


Busy.

Jag har haft fullt upp hela veckan. Vi håller i svenska, engelska och so på att göra ett jorden runtprojekt där vi plannerar en resa runt jorden och lite sånt. Det tar verkligen på krafterna och jag är helt oerhört stressad, jag vill verkligen få det klart. Vi måste blogga om det, och min blogg hittar ni här.


Fyfan för Melodifestivalen

Enbart för att jag är ensam hemma ser jag på Melodifestivalen, som för övrigt är världshistoriens sämsta program. Jag tycker att allt är på en nivå för 5åringar. Är underhållningen mellan låtarna rolig? Nej, värdelös.

Dessutom låter alla låtar precis likadant förutom att texten är lite olika "in the club", "I will be popular" osv. Det är samma musik, jag hör inte någon skillnad. Inte för att jag ser någon skillnad heller, det är bara killar med påklistrat leende, 4 ton wax i håret och onaturligt vita skor.

Nej, jag tycker att Melodifestivalen är överskattat.
Det brukar räcka att läsa på Aftonbladet för att få veta vad som har hänt i programmet. Det gäller många andra program också som Solsidan och Let's Dance, men det tar vi en annan gång.


2 dagar senare

Jag har bloggat om en video där soldater kom hem och överaskade sina nära och kära. (HÄR!) Först idag, 2 dagar senare, lyckades jag se hela. Jag ville bara säga det, för jag hade bestämt mig att lyckas se den, och så hade jag inget annat att blogga om.


Viam inveniam aut faciam

Jag var nyss inne på Fragbite och snubblade över denna tråd. Den handlar då om låtar som gör en tårögd. Då var det en kille (tror jag? typ 98% av fragbiteanvändarna är killar, så jag antar att det var en kille), han länkade iallafall en video och herregud! Man klarar sig inte länge än max en minut innan tårarna rinner. Jag kan ärligt talat säga att jag inte klarade av att se mer än 2 minuter, men jag ska kämpa för att lyckas se hela videon.
Videon är så fin. Det måste vara den ultimata förklaringen. Den är fin. Se den, det är så värt det.


Min stolthet

Det skulle vara dumt att inte vara stolt över min släkt, det är ändå ingenting jag kan välja bort, de kommer alltid att vara en del av mig.

Införskaffat

I tisdags var jag och handlade med min morsa och mina brorsor. Vi gick in en snabbis på elgiganten, och då passade jag på att impulsshoppade en ny mobil. Jag kan säga att jag är galet nöjd! Den var billig, überbra och prisvärd! Om någon är på jakt efter en mobil rekomenderar jag verkligen den. Btw, den heter ZTE Blade.

Jag köpte också en bok på bokrean på coop, tror jag hitills har köpt 5 eller 6 stycken. Denna hette iallafall Människohamn. Jag var också in på Lindex och där fyndade jag en tyllkjol på rea. Den var rolig, hehehe.


Back on track, igen.

Det finns en sak som jag tycker är sjukt ironisk. Det är att de dagarna jag bloggar besöker nästan ingen min blogg (som ni ser, den 2/3), och när jag inte bloggar, det är då jag alltid får besöksrekord. Det är väldigt mysko.
Nu ska jag iallafall börja blogga igen efter en veckas frånvaro. Jag har massa kul saker att berätta....

Btw, varför i hela friden är det två 1:a mars?!

The Big 4 till Sverige!

Jag var av en händelse in på ticnet.se, och vad får jag se på förstasidan? Att Metallica, Slayer, Megadeth och Anthrax kommer till Sverige! Jag blev typ obeskrivligt glad, jag började nästan gråta.
Tänk vilken underbar upplevelse att vara där... JAG VILL!!!

Hahahah!


RSS 2.0