Oli Sykes

Det borde finnas massa killar i Kiruna som ser ut som Oliver Sykes.

Random inlägg om midsommar

Okej, idag är det midsommar, men jag har ingen aning om hur man firar det. Hur gör man? Hoppar man seriöst runt en midsommarstång och sjunger små grodorna?
Ärligt talat bryr jag mig inte, för när halva sommaren har gått i den södra änden av Sverige, då börjar sommaren här i norr. Kan man verkligen kalla det för midsommar här? Sommarenbörjardagen känns ju lite mer logiskt, tycker jag.

Random bild från 2008.

Bilder från skolavslutning

Jag fick en kommentar av Fredrika, och svaret är ABSOLUT! (mja, de som man ser annat än bara ryggar på iallafall, de flesta bilder är som på den sista bilden, bara ryggar alltså...)


Sommarlov

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. I fredags hade vi skolavslutning och betygsutdelning. Det var awesome jag fick:
Bild: VG
Engelska: VG
HK: VG
Idrott: G
Matematik: VG
Franska: VG
Musik: VG
NO: VG
SO: VG
Slöjd: VG
Svenska: VG
Teknik: VG

Här ser du betygen från i höstas.


Skolavslutningsutstyrsel:
Klänning - JC
Ringar - KappAhl, Kvadrat, Morsans
Halsband - Lindex
Skor - Skopunkten

...

Jag har verkligen ingenting att göra. Det är olidligt varmt ute - 26º! Imorgon, då det är skolavslutning har de lovat att det blir 28º! Jag vet inte hur jag kommer att klara av den dagen, det blir så varmt. Jag gillar när det är max 15º, då är det bra.

Imorgon är det som jag nämnde nyss skolavslutning. Jag kan ärligt säga att jag inte längtar. Det innebär att det blir sommarlov och att jag inte har någonting att göra. Jag kommer i princip bara sitta inne och kolla på tv i 10 veckor. Och kanske blogga om jag orkar.

Jag tror att kameran får följa med imorgon, om den gör det lägger jag upp lite bilder.RSS 2.0