...

Imorgon far jag, morsan och Viktor mot Hedenäset, fast först måste vi hämta Vincent från farmor och farfar i Kalix.
Vi blir väl i hedenäset i kanske en vecka eller två, vi får se hur länge vi blir där. Jag kommer hur som helst inte blogga något, för mobila bredbandet är segare än segast där. Fast det spelar ju ingen roll, för jag bloggar ju nästan aldrig annars heller, så ni är ju vana. ^^Black Veil Brides - Knifes and Pens är en hyfsat awesome låt och sångaren, Andy, är grymt snygg.Fjortisen (Homo Sapien Fjorticus).

Fjortisen är ett flocklevande djur som ofta syns vid skymning kring McDonalds. Ibland även vid Sibyllagrillar, i stora gäng. Hanarna känns igen på sitt tuppliknande läte och rödprickiga ansikte där jakten på den mest IQ befriade honan börjar med att spela upp sin senaste ringsignal på mobilen. Honorna känns igen på sitt översminkade, konstgjorda utseénde med rosa stringtrosor som hänger strax under armhålan. Byxor i barnstorlekar är ofta vanligt. Fjortisen kan upplevas som ett mycket störande djur då de under vandring genom samhället kan utstöta sig höga parningsläten. Ofta i form av svordomar så som t.e.x. Tönt, Hora o.s.v. Antal av dessa djur har ökat markant på senare tid vilket har lett till en het diskussion om det är möjligt att börja skjuta delar av populationen.

Höll allvarligt på att garva ihjäl mig när jag läste det. xD

Awesome parodi på fjortissminkning.

Musikdrömmar eller något sånt


Error

Jag har verkligen lust att blogga, men jag har ingenting att skriva om, som vanligt. Eftersom jag bara kollar tv hela dagarna, så händer det ingenting i mitt liv heller. Eller jo förresten, alla betalkanaler på våran tv har försvunnit, så vi kan bara se gratiskanalerna, vilket suger hästballe. Vad ska jag göra istället för att kolla tv nu då?

Btw, morsan har beställt en lös hårddisk åt mig, och den kom idag. Så nu ska jag kolla så att den funkar och fylla över alla mina bilder på den. Det var verkligen tur att hon beställde en på 1tb, så jag får plats med alla bilder, jag fotar väldigt mycket. Jag laddar dock inte upp nästan någonting på bloggen. Kanske borde börja göra det?


Älska migHittade den här filmen på tuben idag. Det är en långfilm som heter Älska mig som de fått kapa till 6 delar. Jag rekomenderar er starkt att se på hela.
Jag kan säga att du kommer att gråta, det spelar ingen roll om du är hård som sten eller inte, men du kommer att gråta.
Jag tycker att det borde vara obligatoriskt att visa filmen åt alla högstadieelever, för då förstår dem vad mobbing kan sluta med.

Jag vet inte vad jag ska säga mer än se den.

AiluCrash

Igår öppnade årets stora höjdpunkt i Kiruna, nämnligen Kirunafestivalen! Jag var där i typ 4 timmar, men tittade bara på AiluCrash som ni ser här på bilderna. De är ett lovande Kirunaband som du kommer att få höra mer av nu i höst, då filmen Jag saknar dig visas på bio, som de medverkar i.

Turn the Tide - AiluCrash


RSS 2.0