Femte gången gillt

Idag hände det! Femte gången gillt!

 

Nu tänker du med största säkerhet: "Vad i helvete pratar hon om?"

 

Vi tar det från början. På julafton fick jag en LP/CD/Kassett/USB/SD-spelare. Jag var jättenöjd, och blev jätteglad, för jag hade önskat mig en. Två dagar senare gick jag upp på vinden och hämtade LP-skivor. När jag väl började spela skivorna gick det inte att spela första låten, på vissa skivor, inte andra låten heller. Jag tänkte att det kanske var fel på skivorna, så jag testade dem på en annan LP-spelare vi har. Där funkade skivorna felfritt.

 

Då tänkte vi att det kanske var fel på spelaren, så vi for och bytte den mot en ny likadan. Det var precis samma problem med den, så vi for dit en ännu en gång och bytte den, denna gång mot en annan. När vi kom hem och jag packat upp den upptäckte jag att man både var tvungen att köpa lösa högtalare och förstärkare. Jag bestämde mig för att lämna tillbaka den.

 

Så ännu en gång for vi till affären och lämnade tillbaka spelaren. Då köpte jag istället en spelare med enbart CD, USB och SD-kort. Jag tänkte: "Äntligen, hoppas att denna fungerar nu!" Självklart med min tur, så fungerade bara CD-funktionen i den. Jag lämnade tillbaka spelaren igen.

 

Då fick jag nog. Jag gick istället till Elgiganten och köpte mig en spelare. Den kostade dock mer än dubbelt så mycket och den har bara CD och USB, men den fungerar jättebra.

 

Jag ska aldrig mer köpa en musikspelare på Clas Ohlson. Jag vet, för jag har erfarenhet av det.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0