Dag 30 - Ett sista ögonblick

Jag gör en tillbakablick av denna bloggutmaning.
Till en början skrev jag väldigt allmänt, tråkigt och opersonligt. Nu mot slutet tycker jag att jag har skrivit djupare inlägg, lite mer personliga som visar mer vem jag är. Som berör lite, till exempel inlägget om fredssoldater.
Jag är faktiskt lite förvånad vad mycket jag har öppnat mig som person, och jag inbillar mig att de som läser inläggen förstår mig bättre. Jag tror till och med att de som redan känner mig har fått reda på saker om mig, om sådant som jag har svårt att prata om. Det finns många saker som är lättare att skriva om, till exempel mina svagheter. Jag kan inte prata om det, jag vet inte riktigt varför. Jag kanske skäms eller något.

Jag har lärt mig att det kan vara bra att skriva om saker man är lite obekväm att berätta om.  När jag skriver är det lite jobbigt, men jag lägger ner själen i inlägget och efteråt känns det bättre. Det gör att jag har blivit bättre att visa mina känslor.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Du har helt rätt. Jag upplevde det på samma sätt. Tycker du gör jättefina inlägg. Framför allt den om fredssoldater gillade jag.

2011-01-30 @ 12:11:22
Postat av: FIONA - ja, som hon i shrek

hoppas du får en fin söndag :D

2011-01-30 @ 14:36:57
URL: http://lovefiona.blogg.se/
Postat av: FIONA - ja, som hon i shrek

tack! :D

2011-01-30 @ 20:11:21
URL: http://lovefiona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0