Dag 17 – Mina svagheter

Jag har ganska många svagheter. Jag tänker inte nämna alla.

En är att jag har otroligt svårt att lita på folk, det gör att jag inte kan öppna mig för folk, så därför känner nästan ingen mig. Om någon vill lära känna mig får personen ha tålamod och inte ge upp i första taget.

En annan svaghet jag har är att jag inte kan kontrollera min ilska. Om jag blir förbannad slår eller biter jag oftast sönder någonting (ex: Ipad, mobil, pennor, anslagstavla, kalender osv). Någon gång har jag till och med klippt av håret. Vanligast är dock att jag biter eller nyper hål i skinnet på mina brorsor.
Många av de som känner mig, säger att jag ofta är arg. Då gäller det bara småsaker, och det blir jag dagligen. Nästan varje gång det händer komenterar de att jag ofta är arg då säger jag: "Du har aldrig sett mig arg." Det är inte många som har sett mig arg, och det är tur det. När jag blir arg, är det inte kul att vara i närheten av mig. Jag blir så arg att jag skakar och lätt skulle slå hål i en vägg eller någonting i den stilen. Okej, kanske inte slå hål i en vägg, men typ.

En svaghet är att jag har för höga krav på mig själv, om jag inte klarar av det, känner jag mig misslyckad.

Jag vet inte riktigt om det är en svaghet, men jag har dåligt självförtroende och jag tror inte på mig själv. Andra tycker att jag verkar ha bra självförtroende, men det har jag verkligen inte. Det varierar dock från dag till dag, men det är aldrig helt bra.

Ja, det är ett skivomslag. Och? Jag tycker att det passar bra till inlägget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0