Dag 15 – Mina drömmar

Alla har drömmar. Även jag. Det är så svårt att skriva ner dem, för man glömmer alltid bort några. Det blir som inte samma sak när man skriver motför när man berättar. Jag ska ändå försöka.

♥ Jag vill starta ett rockcafé för jag älskar att baka, och då får jag göra det jag älskar varje dag. På mitt café ska det finnas en scen där lokala band får spela bara för att de vill och för att få publicitet, de får alltså inte betalt. Ja, om caféet inte går jättebra alltså. Om det går så bra hyr man in såklart in lite kändare band.

♥ Jag vill också skriva en bok med egna virkmönster. Det ska nog inte vara så svårt, jag har redan några mönster.

♥ Jag vill göra en större spelning. På Julmyset var det typ 70 pers, och det är min första och största spelning, och det var verkligen jättekul. Det ska jag absolut göra om.

♥ Jag vill spela in en platta och jag vill att den ska sälja så bra att jag får en platinaplatta.

♥ Jag vill åka till Tokyo. Det ska väl inte vara helt omöjligt, jag måste bara se till att få lite pengar först.

Som en bonus, så ska jag lära mig spela dragspel, bara för att min morfar alltid ha velat kunnat spela det och han har inte lärt sig det. Jag tror inte att han kommer göra det heller. Därför ska jag.Kommentarer
Postat av: Dixi Wonderland

Svar: jaa alltså jag fattar fan inte hur dom tänkte när de gjorde filmerna för ingenting är ju som de är i böckerna. Böckerna är betydligt mycket bättre samt att Kristen var den sämsta för att spela Bella.

2011-01-15 @ 17:03:35
URL: http://dixiwonderland.com/
Postat av: Jossie

sv: ja men gör det för tusan! :D skitsnyggt ju! :D

2011-01-15 @ 19:57:24
URL: http://jossies.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0