Tårta!

Idag fyller mina brorsor 12 år, så därför har jag varit snäll och gjort en tårta. Vanligtvis brukar jag bara dekorera med geléhallon, men inte denna gång. Nu hällde jag i svart karamellfärg i hälften av grädden och sedan spritsade jag ut det som en spiral. Det var inte så lätt, därför blev det lite ojämt, men jag tycker att det blev awesome ändå.

En låt...

(Alla låtar är länkar till Spotify)

En låt du älskar - Leeches - In Flames
En låt du hatar - Surfin' Bird - The Trashmen
En låt som påminner dig om någon - Self vs Self - Pendulum & In Flames
En låt som påminner dig om en händelse - Rock Civilization - Headhunterz
En låt du kan hela texten till - Like A Prayer - Jay Smith
En låt som får dig att somna - Oh Fortuna - Carl Orff (OBS! Länk till Youtube)
En låt av ett band du älskar - All These Things I Hate (Revolve Around Me) - Bullet For My Valentine
En låt ingen förväntar sig att du gillar -
Kids - MGMT
En låt som beskriver dig - Disconnected - In Flames
En låt som du brukade älska men nu hatar - Monster - Itchy Daze

En låt som får dig att gråta - How To Save A Life - The Fray, Samson - Alice Hagenbrant
En låt som du lyssnar på när du är ensam - Coldplay – Fix You, Iris - Linda Varg, random låt med In Flames
En låt som du vill spela på ditt bröllop - Your Song - Elton John
En låt som du vill spela på din begravning - If I Die Young - The Band Perry, How To Save A Life - The Fray
En låt som du kan spela på ett instrument - Dying In Your Arms - Trivium
En låt som du vill lära dig att spela på ett instrument - Säg någon som jag inte vill kunna spela istället.
En låt från din barndom - Burn - Deep Purple
En låt du älskade vid samma tidpunkt förra året - Losing You - Dead By April
Mina favoritcitat


Alle's kalender v 8

Alla viktiga bloggare, eller bloggare som tror att de är viktiga har kalender på sina bloggar. Nu ska jag också låtsas vara viktig så jag lägger också upp en kalender.
För er som inte fattar det så är jag ledig tisdag, onsdag och torsdag för det är utvecklingssamtal, eller ja vi har hemarbete. Vi har dock ändå gympa, slöjd och HK.

Hurtigbulle!

Nu ska jag gå iväg på dagens enda lektion, gympa. Vi ska åka skidor så om ni är ute i skidspåret ser någon mindre graciös skidåkare i röd jacka och orangea täckbyxor är det nog antagligen jag.Införskaffat i bilder


Rubrik

Nu ska jag förklara varför jag har varit sjukt dålig på att uppdatera och så ska jag förklara förra inlägget.

I fredags efter skolan satte jag och min familj oss i bilen och for ner till Kalix, farmor och farfar bor där. Redan efter att jag hade varit där i en halv timme låg jag på golvet och räknade plankorna i kökstaket. Det var 17 st. Typ intresseklubben antecknar? Iallafall så var det segare än segt och jag höll på att avlida.
I lördags for jag, morsan och farsan till Haparanda och gick på IKEA, Rusta, Stadium, Skopunkten och Candy World. Jag köpte nästan ingenting, 2 par skor, ett fotoalbum, ett skrivbord, Fallout 2 och godis. Inget mer hände den dagen.

I söndags, alltså igår, for vi hem igen, efter lunch. Det tog många timmar. Jag hatar verkligen att åka bil i Norrbotten. Det går olidligt långsamt och det enda man ser när man tittar ut genom fönstret är tallar, tallar, tallar, en ren, tallar, tallar, tallar. Väldigt kul.


Som förklaring till förra inlägget: Jag var i skolan och hade precis lyssnat på en föreläsning av en nästan 83årig gubbe som heter Benny Grünfelt. Han berättade om andra världskriget. Han blev själv dödsdömd 3 gånger, men han lyckades överleva alla gånger. Jag är otroliglt glad att jag fick chansen att höra honom, de är nämnligen bara 5 st kvar som åker runt och berättar.
Han är väldigt duktig på att rita, och han hade ritat om olika saker i Auschwitz. Jag tycker att det var tufft att han även hade ritat och berättade om människor som han träffat.

Den här bilden har Benny ritat och han visade den för oss. Jag hittade tyvärr inte någon större bild.

Just nu är jag i skolan och jag har precis...

Just nu är jag i skolan och jag har precis lyssnat på en föreläsning av en man som heter Benny. Han har berättat om tiden han upplevde under förintelsen


Alle filosoferar, igen.

Jag sitter och lyssnar på Bullet for My Valentine och sjunger med för full hals. Det är awesome. Jag fattar inte hur folk kan lyssna på musik utan att sjunga med.
Enda undantaget är väl i skolan, där sjunger inte ens jag, men det är svårt att låta bli. Jag vill dock inte att någon mer än min familj ska få höra mina sångskills. Jag är helt otroligt bra på att sjunga, ni skulle dö av lycka om ni hörde mig!
Jag var nog ganska ironisk när jag skrev det där. Inte bara ganska, väldigt ironisk. Sanningen är att jag är helt tondöv. Det är faktiskt så illa att ni skulle dö av olycka om ni hör mig.

Bild: Google

smartphOWNED.com


When I'm sad I stop being sad and be awesome instead.

Barney Stinson for president! Hur kan man inte dyrka honom, så tuff som han är?! Om han inte hade varit bög hade jag absolut varit gift med honom.

DÖ FACEBOOK! LÅT MIG PLUGGA IFRED!

Den sidan är väldigt klockren. Den passar dessutom helt perfekt just nu. Jag har nämnligen ett svenskaprov om pronomen, prepositioner och konjunktioner imorgon. Jag kan ju säga att jag inte fattar någonting om det, så jag måste verkligen plugga, så jag har inte tid att blogga.


Want to be my valentine?


Jag är alltid så söt.

Nu kanske jag överdrev lite... Ungefär såhär ser jag iallafall ut när jag pratar med folk (och har tråkigt framför webcameran). Det är ganska kul tycker jag. Ni får bara se några poser, jag tog 41 stycken bilder på olika...

Marknad.

Jag köpte tre t-shirts. Det var väl egentligen bara de två första jag ville ha, men jag köpte den tredje också för de kostade 1 för 100:-, 3 för 250:-, så det var typ billigare. Ja och så var den ju snygg också.

Jag tävlar!

Jag är med och tävlar på EpicFaiil.se om en t-shirt från Kawaiidesign.
Om jag vinner vill jag ha denna t-shirt.


Livets stora frågor.wishlist.

Jag fyller snart år, så jag har komponerat en liten önskelista.
För er som inte ser vad det är på bilden så är det How I Met Your Mother Säsong 1-5, systemkamera typ Canon EOS 1000D, förstärkare dock minst 30w, The Sims 3 - Utomhuslyx och en Ockelbo.
Kom gärna med andra förslag!

Alle Filosoferar.

Huii, jag måste verkligen ta mig i kragen och blogga dagligen. Nu har jag inte bloggat på flera dagar och har ångest över det för jag tappar läsare. Jag kommer dock aldrig bli så desperat att jag går in på någon random blogg och skriver "ha en bra dag!" "hur mår du?" "allt bra?". Det är helt fruktansvärt irriterande. De som frågar bryr sig inte ens, de bara försöker att dra till sig läsare. Jag ska sluta publicera de kommentarerna för de är värdelösa.
Om man måste kommentera andras bloggar för att få läsare, ge en komplimang eller något. Jag lovar att det uppskattas mycket mer.

Hehehe, jag tänkte inte alls skriva om kommentarer. Jag borde skaffa en ny kategori med namnet Alle Filosoferar eller något sånt, för jag filosoferar för mycket. Undra hur många timmar man funderar bort varje dag? Hm...
NEJ! Nu började jag filosofera igen! Herregud, jag är hopplös. Men (med Tony Irving's uttal), man kan ju inte lära en gammal hund att sitta.T-shirs


Ibland, kan det vara väldigt bra att ha två brorsor som är typ lika stora som sig själv. T.ex. igår så städade de  igenom sin garderob (mja, jag gjorde väl egentligen det mesta...). De vill inte ha kvar vissa kläder, och då hittade jag några t-shirts som jag ville ha. (Jag menar hallå, kan man ha för många svarta t-shirts med tryck?!) Det är tur att de har bra klädsmak, men den har de fått av mig, så det är inte så konstigt, hehehe. Det är ganska tufft, de kläder jag inte vill ha ger jag till dem, och kläderna de inte vill ha får jag.

Jeans & Clothes

Skjorta - 499:- 249:-
Dödskallering - 69:-
Nätring - 59:-

Igår var jag på JC och där hittade jag en lite oversized skjorta och två ringar. Jag har faktiskt velat köpa skjortan tidigare, men den kostade 499:- då, och det tycker jag var lite dyrt. Nu kostade den halva priset. Det är awesome.

Tomas Köhler - Lars Winnerbäck

Jag har märkt att det finns två personer som är otroligt lika varandra. Lars Winnerbäck och Tomas Köhler.
Jag tror inte att så många vet vem Tomas Köhler är, men jag antar att alla har sett Milleniumtriologin - Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes. Hur som helst så spelar Tomas Köhler Plague i de filmerna, Lisbeth's hackerkompis.
Han spelar i många andra filmer också, ex Tjocktjuven, men som Plague är han nog mest känd.

På de översta två bilderna är Lars Winnerbäck och på de nedre två bilderna är Tomas Köhler.

Google Maps

Jag gör minst en printscreen varje dag (ni har kanske märkt det?!) Nu har jag iallafall hittat en sjukt kul grej på Google Maps. Vägbeskrivning från Kina till Japan: 41. Åk vattenskoter över Stilla havet.

Detta är verkligen min humor, kan sitta hur länge som helst och skratta åt det.

Google Translate

Måste jag säga mer än att Google Translate är... Ja, inte så bra alla gånger. Jag lovar, det är inte någon skämt, kolla själva! LÄNK!


RSS 2.0