Tidsfördriv

1 - Hur länge har du bloggat? Min första blogg gjordes för två år sedan, och jag har bloggat nästan jämt sedan dess. I denna blogg har jag skrivit tre veckor.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? Jag läste inga bloggar innnan jag själv började blogga.

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Jag vet inte, men jag gillade Foki förut.

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? Sen min första blogg, alexjsturk.blogg.se så tycker jag att jag har utvecklats, jag hade inget sprciellt tema på bloggen och den var allmänt ointressant.

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? Jag prenumererar på massa bloggar via Bloglovin' men förövrigt brukar jag kika in på moathemoses.blogg.se, epicfaiil.se, keeela.blogg.se, thejuicydetails.blogg.se och många, många fler.

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? Jag vet inte riktigt, men jag läser modebloggar, emobloggar, snowboardbloggar och massa annat.

7- nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om. Oj, vad svårt! Men jag väljer nog KattisTestad.blogg.se som är helt olik mig, helt annnan stil, men ändå himla fräsig.

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om. Jag vet ingen som är lik mig, för alla människor är unika.

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Vet inte, de kommenterar aldrig.

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Som sagt vet jag inte, de kommenterar inte.

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? Jag skriver nästan ingenting om min vardag, men jag kan skriva om det mesta.

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. Jag bloggar aldrig om hemligheter mellan mig och andra personer.

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? Jag vet inte riktigt, men man vill ju att folk ska kommentera annars försvinner ju lusten att fortsätta.

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Jag tror att man kan få en viss inblick i en persons liv, men man lär aldrig känna en människa. Man är ofta olik sig i bloggen. Man kan dock lära känna folk om man chattar eller sms:ar.

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? Nix.

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? Ja det tror jag.

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar Nix.

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? Inte vad jag kan komma på, men det finns säkert någonting.

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? Man känner en press över att man måste skriva för att folk inte ska tappa intresset för bloggen.

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? Antagligen inte på denna blogg iallafall.

21 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten. Svara på den om du har lust, ge fan i det annars.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0